[TRENING OBOWIĄZKOWY] - 2011.05.08 - Rembertów/mokry

Dział poświęcony raportom i dyskusjom z różnych wydarzeń otwartych. Także AAR umieszczane na innych forach.

Moderator: HQ

[TRENING OBOWIĄZKOWY] - 2011.05.08 - Rembertów/mokry

Postprzez Afgan 09 Maj 2011, 14:16

Witam
Nie jestem pewien czy mogę tu napisać, ale chciałem podziękować dowództwu i żołnierzom za przyjęcie mnie na trening, jestem zafascynowany waszym profesjonalizmem jak i zgraniem w drużynie. Byłbym dumny gdybym mógł z wami dalej trenować. Pozdrawiam Afgan
Awatar użytkownika
Afgan

Re: Trening - Podziękowanie

Postprzez Sushi 09 Maj 2011, 15:06

dzieki za uznanie ;] oczywiscie zapraszamy na nastepne treningi :)
Image
Battlefield Angels // "That others may live"
Sushi

Miejscowość: Warszawa

Re: [TRENING OBOWIĄZKOWY] - 2011.05.08 - Rembertów/mokry

Postprzez InseCt 09 Maj 2011, 16:18

Ee tam takie pitolenie, spamu potreningowego nie ma, znaczy lipa była :P
Takie trochę szarpane to wszystko było, ale tak to jest, jak chce się zrobić wszsytko w parę godzin. Dobrze, że rozdzieliliśmy treningi na medykowanie, RTO i bieganie po lesie, każdy zanzajomił się trochę ze swoim tematem.

Kto ma foty, niech wrzuca.

Dzięki wszystkim za przybycie, no i powodzenia na simie!
cienie.com.pl
Awatar użytkownika
InseCt

Miejscowość: Łódź/Warszawa

Postprzez Peter69 09 Maj 2011, 20:42

Dobrze było i tyle. Frekwencja była , łażenie po lesie było i wk€rwiony Insect też ... :) .
Przyznaje że te wszyskie "Bizony ", "strusie " i inne zwierzaki czasami mi sie mylą i muszę się trochę zastanowić zaczym ruszę dalej. No ale poto są treningi , żeby ćwiczyć i być coraz leprzym.
Image
Peter69

Postprzez Lolek 10 Maj 2011, 00:16

Mi sie mega podobało, jestem coraz bardziej zajarany medykowaniem :D bardziej mnie odpycha od tego ciężar mojego plecaka ale trzeba byc twardym ;P Bardzo fajny trening, dzieki sushiemu za klarowny przekaz wiedzy medycznej ;) a i pamietaj o co Cie prosiliśmy ;)
Pozdr!
Image
Lolek

Postprzez Sushi 10 Maj 2011, 14:37

ja caly tyudzien jestem poza wawa i generalnie siedze nad projektem dla klienta ktory musze oddac w piatek. jak znajde chwile to spisz eto wszystko.
Image
Battlefield Angels // "That others may live"
Sushi

Postprzez MacCan 10 Maj 2011, 22:19

dzieki Wszystkim za fajny wyjazd .
Trening i przygotowanie - super !!
chwilami troche mi sie myliły pewne sprawy ale to bardziej chyba ze zmeczenia i nie wyspabia ;-/
jak by nie było dzien przyniusł Nam wszystkim ciekawe doswiadczenia i umiejetnosci .
Pogoda i insekty dopisały - na słoneczku podczas treningu ze strzelania do celow to było mi tak goraco ze myslałem ze nirmalnie odpłyne . chwila nieuwagi i znalazłem sie w lesie bez gory od munduru dajac wyzerke komarom i innym potworkom lesnym ;-)
Zostałem do cna wyssany :lol:
nie obyło sie tez od małego bigosu : Mati i ja mielismy pecha - powypadały nam piny z body...
szybka improwizacyjna naprawa i mozna było ruszac dalej.
InseCt - dzieki za magi i wyrozumiałosc...

ps . jako ze nie mam dostepu do tematu wyjazdu pisze tu...
- zanabyłem sobie strobo 45 sekundowe do przetestowania oraz kilka drobiazgów ktore ida do mnie kurierem.
Awatar użytkownika
MacCan

Wróć do Po imprezach

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości