przez InseCt 14 Lut 2013, 16:24
To tylko domena, czyli nazwa strony. Za rok będzie można ją zmienić, jeśli będzie potrzeba.
Głębiej trzeba się zastanowić nad nazwą stowarzyszenia, bo trudniej ją będzie potem zmienić, jak papiery będą podpisane.
Ja bym proponował zostawić cienie.com.pl, a zmienić logo z Cienie na JS2305 na forum (bo na stronie jest ok, jest JS) i gra muzyczka.
I jeszcze zauważyłem, że problem "jak nas kojarzyć" pojawia się ponieważ na forum mamy jak wół CIENIE, na stronce z kolei JS2305, a na imprezach raz Cienie, raz JS.
I ludzie się gubią. Ostatnio coraz częściej podpisujemy się jako JS i zauważyłem taka tendencję, że troszkę już środowisko przekonuje się do JS, a nie do Cieni. I o to chodzi.
To, że mamy taką nazwę, trudno, na razie priorytetem jest, aby Anioły i Pisklaki nie czuły się pokrzywdzone, jeśli mówi się o JSach jako Cienie, gdyż to tylko podgrupa.
Przez tyle lat nic się nie stało, niech to dalej idzie swoim torem, czyli promujmy się (wpisujmy się, mówmy, deklarujmy, afiszujmy itp.) jako JS2305 po to, żeby zniwelować niejako CIENIE jako nazwę całej ekipy.
Stąd mój pomysł na razie zmienienia logo, gdziekolwiek one są, z Cienie na Jednostka Specjalna.
Zostanie jedynie domena, która ma podrzędne znaczenie.
cienie.com.pl