Witam Panowie (Tomek)

Moderator: HQ

Re: Witam Panowie (Tomek)

Postprzez Dravlin 02 Sie 2012, 12:22

Kurcze jak ja się ciesze że nie mam tego problemu. Kiedyś wolałem zamiast fajków dobrą książkę a teraz że wiek się ze mną obszedł łaskawie (jak na razie) to wolę sobie pyknąć lampkę wina.
Nie walcz z idiotami.
Mają przewagę liczebną.
Dravlin

Miejscowość: Leszno

Postprzez Ryuu 02 Sie 2012, 12:26

Ja w teorii tez juz nie mam tego problemu :) no powiedzmy w 50% bo nadal pale przerabianą nikotyne że tak to ujmę ale robie to bez zadnych bólów płuc. :) Oby tak dalej a rzuce ;) Bede kupoawł coraz słabsze smaczki, az w koncu przestane. A co do alkoholu... Heh..jako że wywodze się z subkultury metalowej ciutke ;P to drozsze wina w ogole mi nie wchodza, nie lubie smaku drogich win :), jesli chodzi o mocniejszy alkohol, to wole raz na jakis czas wypic butelke Ginu czy Whisky niz katowac sie piwem :)
Awatar użytkownika
Ryuu

Miejscowość: Warszawa

Postprzez Bernard 02 Sie 2012, 12:27

Bardzo prosze o niespamowanie w watkach dotyczacych imprez i spraw organizacyjnych. Niektorzy maja na to subskrypcje i potem przychodzi 20 maili z powiadomieniami, ze ktos cos pisze o elektronicznych papierosach. Macie od tego dzial Offtopic, gdzie mozecie pisac o lupie Maryni i sukience w groszki.
SAW, SAPI, MICH, Stretcher - f***ing Cienie workhorse
Bernard

Postprzez lisek 02 Sie 2012, 12:30

Fajki są dobre do wódki i kawy, zmniejszają ryzyko Alzheimera.
Produkt jak każdy inny, od kawy siada pikawa, od wódki wątroba, czekolada powoduje otyłość, a sól to biała śmierć (albo cukier), tuńczyk ma dużo rtęci, łosoś norweski jest genetycznie modyfikowany, palenie Marihuana prowadzi do depresji a bramie amfetaminy do schizofrenii...
lisek

Miejscowość: warszawa / tarnów

Postprzez Ryuu 02 Sie 2012, 12:35

Fakt, Bernard ma racje. Niech ktorys Mod zamknie juz ten temat ;) mysle ze wszyscy mnie juz poznali, jakos za bardzo rozrosl sie ten temat.
Awatar użytkownika
Ryuu

Miejscowość: Warszawa

Poprzednia

Wróć do Przywitaj się

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości