przez Bernard 14 Paź 2011, 10:30
Z ubiorem, moi drodzy, to jest tak: jak pozwalają ubrać co się chce, to możecie ubrać cokolwiek chcecie, ale że to jest strzelanka w określonych klimatach, to żebyście sami dobrze się czuli, to polecam wczuć się w klimat i ubrać tak, by odwzorowywać daną stronę konfliktu. Np. gdyby na Mokh Rai partyzanci biegali w hełmach i kevlarze, to nie byłoby wczucia się w rolę.
Moje wskazówki do ubioru Czeczenów - czarna bluza, może być jakaś stara, cywilna. Jak ktoś ma spodnie wojskowe w jakimś zielonym kolorze, (woodland, pantera, itp.) to polecam, jak nie, to jakieś stare bojówki, do tego jakieś lekkie zawieszenie typu chest rigg, albo pattern 83, nie musi być w tym samym kolorze, co spodnie. Poza tym arafatka na głowę lub szyję, mam w domu trzy, to Wam będę mógł pożyczyć
jak wciąż nie będziecie wiedzieć, jak się ubrać, to polecam galerie w googlach. Nikt Was tam nie będzie punktował, jak chcecie, to możecie przyjść od stóp do głów w multicamie, ale wierzcie mi, lepiej się poczujecie, jak się ucharakteryzujecie.
SAW, SAPI, MICH, Stretcher - f***ing Cienie workhorse