Dandysz to prawda. Gorące słowa uznania z mojej strony!
A co do linka, który właśnie pierwsze widzę: Panowie! Moje gratulacje, to Wy żeście wygrali wśród wygranego LRRP! Nie wiedziałem Gratulacje raz jeszcze. Coś czuję, że nasz Rekrut będzie miał z górki po takim debiucie z Wami Chyba, że coś się wymyśli. hmmm : P
Byłem już zapisany razem z Kataną do LRRP jako para snajperska ale tak się zaangażowałem w organizację impry, iż posiadłem zbyt dużo wiedzy (całą ). Phoenix powiedział, iż nie byłoby sprawiedliwe wpuszczanie mnie do gry jako LRRP. Ale muszę nieskromnie przyznać, iż mocno zmodyfikowałem początkowy projekt chłopaków z Wolnej Kompanii co pozwoliło nabrać imprezie odpowiedniego charakteru, który chyba przypadł wielu osobom do gustu. Mam już wiele pomysłów do II edycji LRRP. Tylko jak je wdrożę w życie to se kufa znowu nie zagram, za to Wy będziecie się znowu dobrze bawić.
Kiedy jesteś większy... wtedy rany postrzałowe są mniejsze.
Stac to sie raczej nic nie stalo trwalego. Troche strachu przy wyciaganiu, bo siedziala gleboko i wsio. Zadnych uszkodzen. Dziekuje ze mnie zona kopnela, abym do lekarza dotarl. Postawilem na polce obok medalu, beretu i dyplomu za RR3:)