[ZGŁOSZENIE] - Jubens

JS2305 want You!

Moderator: HQ

[ZGŁOSZENIE] - Jubens

Postprzez jubens 13 Lis 2013, 15:45

To ja tak oficjalnie już, się zgłaszam się :)
Cześć z Was miała już dwie okazje do zobaczenia się ze mną na treningu. Mam nadzieję, że z pozytywnym wrażeniem.
Awatar użytkownika
jubens

Re: [ZGŁOSZENIE] - Jubens

Postprzez Bartolini 13 Lis 2013, 18:46

Jubens, skoro już nie gość, a rekrut to liczymy na większą spinę i zachowanie powagi sytuacji nawet w banalnych momentach i będzie git
czy nudne zadanie, czy sytuacja oczywista - nie ma rozluźnienia, bo właśnie rozluźnienie jest przyczyną większości niepowodzeń na milsimach.
Poza tym witamy rekruta i mam nadzieję, że dłuższe obcowanie z js spełni Twoje oczekiwania.

wielkie pozdro
Image
Awatar użytkownika
Bartolini
Żołnierz

Miejscowość: Warszawa

Postprzez danesz 14 Lis 2013, 00:59

Czołem ! :)
Awatar użytkownika
danesz

Miejscowość: Rawa Mazowiecka

Postprzez jubens 05 Sty 2014, 17:41

Panie i Panowie,
Wybaczcie, że tak się zgłosiłem i nagle słuch po mnie zaginął. Ale jak mawiają mmorpgowcy- real life mnie dopadło :/
Mam nadzieję, że od lutego uda mi się odkurzyć emkę i zacząć regularnie pojawiać na treningach.
Awatar użytkownika
jubens

Postprzez InseCt 15 Wrz 2014, 21:26

Chłopaki, trzymamy kciuki i życzymy powrotu do zdrowia :)

jubens napisał(a):Cześć Insect,
Wracam do świata żywych i w pierwszej kolejności chcę przeprosić Ciebie i wszystkich Cieni, za to co z Waszej perspektywy zapewne wyglądało na ewidentną olewkę. Zgłosiłem się na rekruta... i słuch po mnie zaginął.
Niestety wypadek przy skoku ze spadochronem, o którym pisałem w moim temacie powitalnym okazał się o wiele gorszy w skutkach niż początkowo zapowiadali lekarze i ostatecznie na prawie rok uniemożliwił mi nie tylko uprawianie jakiegokolwiek sportu ale i wykonywanie niektórych standardowych czynności zwykłego dnia... Ogólnie niewesoło.
Teraz powoli znów zaczynam się trochę ruszać i jest szansa na powrót do ASG.
Dlatego jeszcze raz przepraszam, przekaż to proszę ekipie. I mam nadzieję, ze prędzej czy później dane nam jeszcze będzie się zobaczyć po tej samej lub po przeciwnej stronie lufy:)

Pozdrawiam,
Jubens
cienie.com.pl
Awatar użytkownika
InseCt

Miejscowość: Łódź/Warszawa

Wróć do Rekrutacja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości