[REJESTRACJA] użytkowników

Problem z rejestracją? Coś nie bangla? Sugestie? Raportuj o błędach i problemach

Moderator: HQ

[REJESTRACJA] użytkowników

Postprzez InseCt 20 Maj 2014, 08:56

Hej,

Mamy zapytania o rejestrację na forum od osób:
Pawel7
Scorpion07
Danielel
kowal695
Kitanawka
Dexter

Boty nie śpią i wymyślają coraz to lepsze nazwy, aby się tu dostać i powrzucać nam pigułki na porost łokci. Czy ostatnio ktoś Wam wspominał ze znajomych, że zamierza się zarejestrować?
cienie.com.pl
Awatar użytkownika
InseCt

Miejscowość: Łódź/Warszawa

Re: [REJESTRACJA] użytkowników

Postprzez Bernard 20 Maj 2014, 11:36

Paweł7 to Paweł Sudoł. A wpuść wszystkich, szczególnie tych zarejestrowanych wczoraj, bo otworzyłem na fb znowu rekrutację.

I tak sobie myślę, że takie zabezpieczenia mogą nie być wydajne, tzn. odstręczać ludzi od zainteresowania stroną. Ryzyko botów jest ceną, jaką płacimy za otwarcie na środowisko airsoftowe i tak myślę, że to mała cena za nowych rekrutów. Jak chcesz Insect, to daj mi uprawnienia moderatora do usuwania botów, jestem na forum kilka razy dziennie to będę usuwał na bieżąco zanim ktokolwiek się spostrzeże.
SAW, SAPI, MICH, Stretcher - f***ing Cienie workhorse
Bernard

Postprzez InseCt 20 Maj 2014, 11:45

Myślę, że lepiej będzie, jak będziemy zaglądać częściej na maila i odblokowywać z marszu tych najmniej podejrzanych z nazwy. Najwyżej dostanie się jakiś przypadkowy bot i powrzuca nam jakieś dziffki, ale lepiej usunąć jednego, przy 100% pewności, że gość został odblokowany, niż usuwać dziennie po 20-30 botów wraz z postami z forum (przy otwarciu forum bez weryfikacji)
Uwierz mi, to była dopiero gównoburza... :shock:
cienie.com.pl
Awatar użytkownika
InseCt

Miejscowość: Łódź/Warszawa

Postprzez kowal695 20 Maj 2014, 12:14

Kowal695 jest z ekipy rekrut Gwardii
kowal695

Postprzez Bernard 20 Maj 2014, 12:24

no dobra, ale Ci z Twojego poprzedniego posta wyglądają na wiarygodnych
SAW, SAPI, MICH, Stretcher - f***ing Cienie workhorse
Bernard

Wróć do O stronie i forum

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości