[mackowy]-rekrutacja

Moderator: HQ

[mackowy]-rekrutacja

Postprzez mackowy 24 Kwi 2011, 23:13

Cześć.

Maciek, 26 lat. Znalazłem Was na forum weekend-warriors.pl.

Szukam ekipy z Warszawy bądź okolic w której mógłbym rozwinąć swoje umiejętności.
Mam ponad dwuletnie doświadczenie w leśnym paintball'u (w szczególności MilSimy).
Interesuje mnie ambitne granie, rozwój oraz regularne treningi i szkolenia oraz oczywiście MilSimy. W paintball'u tego mi brakuje. :-)

Pozdrawiam.
mackowy

Re: [mackowy]-rekrutacja

Postprzez Sushi 25 Kwi 2011, 01:01

Witamy.

Przede wszystkim ASG a PAINTBALL to dwie różne rzeczy, ale domyślam się że to już wiesz, skoro do nas napisałeś.
Nasza ekipa(jako całość) ma już ponad 4 letnie doświadczenie na polu dzialań ASG-Milsim, przy czym część jej członków, w tym dowódcy, wcześniej aktywnie działali w innych ekipach. Oczywiście część z Nas ma też krótszy "staż". Wyznacznikiem dla nas są chęci i zapał.
W Twoim wątku o rekrutacji poprosiłem Cię o przeczytanie BOG-a (Basic Organization Guide), znajdziesz go na http://www.cienie.com.pl

Rozejrzyj się po forum, poczytaj, przejrzyj stronkę i dostępne tam dokumenty. Nasza ekipa staje się coraz bardziej "paramilitary" i nie każdemu musi to pasować. Dla nas ASG to narzędzie które umożliwia szkolenie( w różnych zakresach od taktyki, przez udzielanie pomocy medycznej po broń palną), a nie zabawa sama w sobie, o czym wolimy uczciwie powiedzie już na początku :)

Anyway - witamy, rozgość się - na początek na forum, w razie rekrutacji pytaj w odpowiednim wątku, chętnie odpowiemy na wszelkie pytania/wątpliwości albo po prostu pogadamy.

Pozdr.
Image
Battlefield Angels // "That others may live"
Sushi

Miejscowość: Warszawa

Postprzez Katana 25 Kwi 2011, 11:25

Hej!
Na początku pragnę powiedzieć, że zostałeś bardzo łągodnie potraktowany przez Sushiego :) Chyba Cie polubił :)
A tak na serio: jak Sushi ostrzegał na początku jesteśmy milsimowcami, nie jabankowcami. Absolutnie przedkłądamy trening nad strzelanke (jak nie byłem na strzelance od pażdziernika zeszłego roku). Ale to nie oznacza, ze jest sztywno. Nasz trening jest wyczerpujący, pouczający i dostarcza dużo wiecej frajdy niz ''hurrrra kupą mośic panowie na tą górkę''. Uczymy sie przede wszystkim współpracy, działania w GRUPIE, wpajamy procedury, uczymy sie postepowania z replikami jakby to byłą ostra. Za przewinienia się pompuje :) Ale przede wszystkim zaangażowanie, bo pod tym względem jesteśmy wariatami. W pozytywnym słowa znaczeniu.
Jezeli Ci to odpowiada, zapraszamy na nas znajblizszy trening, info w dziale imprezy otwarte.
Image
Awatar użytkownika
Katana
Żołnierz

Postprzez Sushi 25 Kwi 2011, 11:40

Ja ze swojej strony polecam jeszcze poczytanie działu 'Po imprezach". Będziesz miał pogląd na to, co mniej więcej robimy.

PS. Nie róbcie ze mnie jakiegoś trepa :P
Image
Sushi

Postprzez Dravlin 04 Maj 2011, 09:00

No hejka :) Witam Cię i przyłączam się do wypowiedzi Katany. Miałem przyjemność z nim brać udział w tej strzelance i powiem szczerze że z JS byliśmy wtedy tylko we dwóch a reszta to była jakaś luźna grupa. Zadanie tam było proste przejąć okop wroga i utrzymać go do godziny 13. :D Z Kataną zrobiliśmy wszystko tak jak na szkoleniach wałkowane było. Zajęliśmy pozycję, z racji tego że Katana miał większy zasięg repliki krył ogniem sektor okopu a ja go z flanki podchodziłem. W tym czasie cała kupa luda co atakował okop została 2 razy zabita i podreptała na respa by wrócić po 15 minutach i znów zaraz pójść z powrotem na respa. My przez dobre 40 min podchodziliśmy do okopu bez żadnego trafienia i zdjęliśmy z 5 ludków.
Tak więc my stawiamy na wyszkolenie i pracę zespołową niż bezmyślne strzelanie i atak na tzw. Urrrrrraaaaaaaaa.
I tak jak ja się przyjmowałem do ekipy chłopaki mi powiedzieli że z nimi mogę na milsimie przez 12 godzin nie oddać ani 1 strzału i wygrać, bądź w pierwszych 15 minutach wywalić 3000 kulek i polec.
Stawiamy na pracę zespołową i dobrą zabawę niż na głupie wywalanie tony kompozytu we wszystko co się rusza i bieganie samopas w kupie ludu i robienie co ci przyjdzie do głowy, czyli stawiamy na wyszkolenie i hierarchie dowodzenia.

Pozdro Dravlin
Nie walcz z idiotami.
Mają przewagę liczebną.
Dravlin

Miejscowość: Leszno

Postprzez Sushi 04 Maj 2011, 09:19

Kolega "maćkowy" to chyba sobie odpuścił. Max za tydzień zamykam temat.
Image
Sushi

Postprzez mackowy 16 Cze 2011, 18:44

Nie dostałem powiadomienia z forum, że wątku pojawiły się nowe wiadomości, więc tu nie zaglądałem. Myślałem, że o mnie zapomnieliście. :-)
mackowy

Postprzez Katana 17 Cze 2011, 12:36

jezeli nadal zainteresowany, w niedziele odbedzie sie trening, szczegoly w dziale Imprezy otwarte.
Image
Awatar użytkownika
Katana
Żołnierz

Postprzez InseCt 16 Sie 2011, 14:50

Halo, halo, jesteś jeszcze?
cienie.com.pl
Awatar użytkownika
InseCt

Miejscowość: Łódź/Warszawa

Postprzez Sushi 07 Wrz 2011, 11:42

jak w dziale rekrutacja. temat zamykam.
Image
Sushi

Wróć do Przywitaj się

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości