[Lewiatan]-rekrutacja

Moderator: HQ

[Lewiatan]-rekrutacja

Postprzez lewiatan 18 Mar 2011, 18:58

Witam Wszystkich
Chciałbym się na początku przedstawić, mam na imię Robert mam 35 lat jestem początkujący w temacie ASG. Znajomy przed zimą wziął mnie na jedną strzelankę i na tym się skończyło, do pewnego czasu szukam grupy do której mógłbym dołączyć i rozwijać swoją pasję. Jestem wytrwały i nie poddaję się szybko, dowiedziałem się o was podczas przeglądania grup. Jesteście pierwszą z grup która odpisała. Chciałbym zjawić się na najbliższej strzelance jako gość, nie ukrywam że chciałbym zostać u was rekrutem jeżeli byście mnie zaakceptowali. Wszystkich serdecznie pozdrawiam.
Ostatnio edytowany przez Sushi, 19 Mar 2011, 01:16, edytowano w sumie 1 raz
Powód: błędny tytuł tematu
lewiatan

Re: Zielony chciał się przywitać.

Postprzez Katana 18 Mar 2011, 21:42

Witaj!
Z chęcią przygarniemy każdego pasjonata, gdyż sami mamy fioła na punkcie naszej zabawy.
Jezeli HQ wyrazi zgodę, a raczej nie widze powodu, by tak nie było, to zapraszamy na najbliższytrening, ktory odbędzie sie w niedziele o 10.00. Po blizsze szczegoly zapraszam do kontaktu z HQ czyli InseCt i Sushi. Odpowiednio Cie pokieruja.
Image
Awatar użytkownika
Katana
Żołnierz

Re: Zielony chciał się przywitać.

Postprzez Sushi 19 Mar 2011, 00:59

Witaj i zapraszamy na najbliższy trening (patrz odpowiedni temat).

W stosunku do osób chcących w jakikolwiek sposób nawiązać współpracę z naszą grupa mamy kilka wymagań dyscyplinarnych (patrz http://www.cienie.com lub dział rekrutacja. obowiązkowy do przeczytania Basic Organization Guide (BOG) ), tylko jeśli akceptujesz spisane tam warunki uczestnictwa oraz wymagania masz szanse rozpocząć okres rekrutacyjny (z Twojego postu wnioskuję że przeczytałeś co nieco "apropo" gości i rekrutów-in plus, chociaż nie wszystkie info przeczytałeś dokładnie(Regulamin działu Przywitaj Się !!!)-in minus).

nie wymagamy na początku ani wielkiego doświadczenia, ani sprzętu, nie mniej jednak, ze względu na charakterystykę grupy konieczne jest duże zaangażowanie z Twojej strony i dosyć intensywne doskonalenie.

Sprawdź dział Imprezy Otwarte oraz Terminarz Imprez otwartych, Przeczytaj dokładnie BOG`a, (patrz http://www.cienie.com.pl) i jeśli nadal chcesz z nami współpracować zapraszamy w tą niedzielę. (20.03.2011)

W razie czego, możesz napisać wiadomość PW do kogokolwiek z nas, z prośba o bardziej szczegółowe dane kontaktowe. Wszelkie info dotyczące najbliższego treningu znajdziesz w dziale Imprezy otwarte, dobrze by było gdybyś jednak przed przyjazdem zostawił komukolwiek z nas swój kontaktowy numer tel. i sam też miał numer do nas. Różnie bywa (opóźnienia, problemy z trafieniem na miejsce itd).
Image
Battlefield Angels // "That others may live"
Sushi

Miejscowość: Warszawa

Re: [Lewiatan]-rekrutacja

Postprzez Katana 19 Mar 2011, 09:48

Lewiatan, nie przejmuj się, Sushi to nasz taki mały wieli porządkowy:)
Generalnie śpieszęwyjaśnić, ze różnimy sie nieco od ludzi, których miałeś okazje zobaczyćna swojej pierwszej strzelance. My należymy do kregu milsimowcow, czyli reguły gry, zachowania, klimat mająa jak najbardziej porzypominac ''realna'' wojne. Nie siejemy tony kulek, staramy sie pozostac niezauwazeni, dzialac skrycie. CHoc jak trzeba, to irozwałke potrafimy zrobic. Zdaża sięczasem tak, ze po 20 minutach z 24 zaplanowanych godzin gry bedziesdz musiał jechac do domu, bo wszedłęs na mine i wylosowales karte KIA-trup. Takie zycie. Wszystko dokłądniej wyjaśni Ci właśnie Sushi na pioerwszym naszym wspolnym spotkaniu.
Image
Awatar użytkownika
Katana
Żołnierz

Postprzez lewiatan 19 Mar 2011, 11:00

Witam,

Dzieki Katana za wsparcie. To co napisałeś, to jest to czego szukam. Nie chodzi mi o to co widziałem na strzelance, ja mam repliki GBB, gdzie jest magazynek na 30 kulek a nie strzelam seria 200-400 kulek. Z chęcią jutro bym podjechał, poznać Was. Tylko mam problem, ze nie znam tamtych terenów, jeszcze popytam na forum czy mógł bym się z kimś zabrać z wiatraka. Z moich replik nie będzie chyba pożytku ze względu na temperaturę.
Pozdrawiam
lewiatan

Postprzez Katana 19 Mar 2011, 11:52

Zapraszam do dzialu imprezy otwarte, tam sa wszystkie dane odnosnie niedzielnego treningu. Replike zabierz, czesto trenujemy na sucho, bez strzelabia. Same reakcje, zachowanie z bronia, postawa itd. Z wiatraka o 9.30 rusza InseCt.
Image
Awatar użytkownika
Katana
Żołnierz

Postprzez InseCt 19 Mar 2011, 15:41

Witaj,

Jak rozmawialiśmy telefonicznie, zapraszam o 0930 na Wiatraczną, przystanek autobusowy w stronę falenicy.
Replikę sugeruję wziąć, żeby nie biegać na sucho oraz okulary ochronne. Reszta według uznania.
Do zobaczenia,

InseCt
608 393 751
cienie.com.pl
Awatar użytkownika
InseCt

Miejscowość: Łódź/Warszawa

Postprzez Sushi 19 Mar 2011, 18:34

no i wyszedłem na jakiegoś dyktatora sadystę :D

Chodzi mi po prostu o to, że w BOG to nasz podstawowy dokument, prawie biblia ekipowa i tam jest wszystko klarownie rozpisane. I akceptacja zapisanych tam warunków jest niezbędna do dalszej współpracy.

Anyway, Lewiatan, ja tu tylko jestem mądrzącym się małolatem :)

Do zobaczenia w niedziele
Image
Sushi

Postprzez lewiatan 19 Mar 2011, 20:35

Sushi mój błąd, przeczytałem szybko bo byłem podrajcowany treningiem w niedziele. Nie uważam ze jesteś mądralą, z pokorą będę słuchać wszystkich rad i poleceń. Pozdrawiam i do zobaczenia jutro. Teraz właśnie studiuje regulamin.
lewiatan

Postprzez Sushi 19 Mar 2011, 22:10

ale ja jestem mądralą... i malolatem tez :)

see ya na treningu :)
Image
Sushi

Postprzez Sushi 07 Wrz 2011, 11:43

jako ze zgloszenie od lewiatana juz dawno poszlo w dziale Rekrutacja, temat zamykam.
Image
Sushi

Wróć do Przywitaj się

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości