Witam Panowie (Tomek)

Moderator: HQ

Witam Panowie (Tomek)

Postprzez Ryuu 27 Lip 2012, 19:09

Imię i nazwisko: Tomasz Adamczyk
Doświadczenie:Niestety krótkie, troche pobawiłem się w trakcie ZSW i NDT, aczkolwiek jako pisarz kompanii nie bardzo miałem okazji i czas
Stan cywilny: Zonaty :P
Zainteresowania: Rpg, Crpg, Mmorpg, gotowanie, poszerzanie horyzontów :P,
Coś o sobie: Aktualna nadwaga, wytworzony przez takie a nie inne prowadzenie swojego zycia doprowadza mnie już do szewskiej pasji. Czas coś z tym zrobić, a najlepiej wziąść się za siebie w trakcie uczestnictwa w tym co sie kocha :). Brak motywacji jest moja najwieksza wada na ten czas, poprostu nie mamy w warszawie zadnych znajomych z żonką więc dzien wyglada dosc mało interesujaco (praca-dom-praca-dom)... No :) ale koniec mojej rzewnej historii, wrocmy do ASG
Skąd się o was dowiedziałem: asgw.pl :) nick Bernard
Co posiadam lub co zamierzam kupić w najbliższym czasie
http://asg.warszawa.pl/repliki/repliki- ... ,1837.html
To będzie moja główna broń
Dodatkowo myślę o jakiejś krótkiej broni.
Przydział: Interesuje mnie dołączenie do Cieni, a w późniejszym czasie (gdy znajde troche czasu wolnego i miejsce gdzie moge zdac kurs) chciałbym dostać przydział do Aniołów. Gdy juz pozbede się zbędnego balastu moja budowa ciała pozwoli mi na wyciąganie postrzelonych w bezpieczne miejsce bez wiekszego problemu ^^

Pozdrawiam serdecznie :)
Awatar użytkownika
Ryuu

Miejscowość: Warszawa

Re: Witam Panowie (Tomek)

Postprzez Bernard 27 Lip 2012, 19:45

Witaj,

jesli planujesz dolaczyc do naszej ekipy, obowiazkowo wczesniej musisz zapoznac sie z naszym BOG-iem: https://docs.google.com/uc?id=0Bzp1FhY6 ... d&hl=en_US

Ale moge Ci go tez strescic:
1. Dazymy do bycia wsrod najlepszych ekip na Mazowszu (w sumie chyba juz jestesmy, wiec teraz chcemy byc najlepsza :D )
2. Obowiazkowo biegamy w mundurach w multicamie/camogromie/pokrewnych (bluza, spodnie i bonnie hat)
3. Oporzadzenie zostawiamy Tobie do wyboru
4. Obowiazkowo uzywamy karabinow zasilanych magazynkiem stanagowym (Twoj bedzie pasowac)
5. Skupiamy sie na milsimach, czyli na najbardziej wymagajacych imprezach airsoftowych (chociaz rzadko bo rzadko, ale bywamy tez czasami na strzelankach)
6. Mamy treningi 2 razy w miesiacu (zazwyczaj niedziela)
7. Na treningach spinamy poslady
8. O specyfice oddzialu Aniolow poinformuje Cie ktorys z czlonkow.
9. Po kazdym treningu/akcji omawiamy szczegolowo wszystkie niedociagniecia i nowe pomysly. Nie krepuj sie dorzucic cos od siebie.

Inne informacje tutaj: http://asgw.pl/ogloszenia-par/js2305-ci ... ml#p156507

Do zobaczenia na treningu ;) (najblizszy bedzie 5.08)
SAW, SAPI, MICH, Stretcher - f***ing Cienie workhorse
Bernard

Postprzez Ryuu 27 Lip 2012, 19:51

Może to dziwne...ale przeczytałem już to zanim tu napisałem :P
i tak z chęcią do was dołączę.
Kwestia przydziału: ...jeśli znajde wystarczające fundusze ( a myśle ze jesli jestescie tak zajefajni jak to wygląda to znajde) to sprawie sobie jakąś wykoksana snajpere... ale to już jest kwestia przyszłości. Najpierw treningi, motywacja, wiecej treningow, wiecej motywacji :>

@edited

Aha i jesli ktos bylby chętny mnie poznać :P czy coś to zapraszam do baru ( pki co nie powiem gdzie, bo nie chce robić karalnej kryptoreklamy...warny mi nie potrzebne). Zniżki dla kazdego kto powie że z Cieni :)
Awatar użytkownika
Ryuu

Postprzez Katana 28 Lip 2012, 01:02

A grasz mzoe w wowa :)
Image
Awatar użytkownika
Katana
Żołnierz

Postprzez Rachab 28 Lip 2012, 05:30

Witaj.
Czytaleś BOG, więc wiesz o co chodzi. Proponuję, żebyś na razie pochodził na treningi i zobaczył, jak Ci odpowiadamy i dał taką samą szansę nam. Poskradaj się z Cieniami, podźwigaj medykamenty z Aniołami, popracuj z naszym snajperem i dopiero decyduj.
W Aniołach wypasioną snajpę użyjemy najpewniej jako element usztywnienia w opatrunku nogi :) Żart oczywiście.

Do zobaczenia na treningu!
Medycyna ratunkowa stoi w sprzeczności z procesem selekcji naturalnej.
Rachab

Postprzez Ryuu 28 Lip 2012, 10:23

Heheh :) "schudnij z cieniami, badz chodzacym magazynem dla Aniołów" Mnie pasuje ;) i tak jak mowie ..widze ze działacie w okolicach mojej jednostki byłej, tym fajniej ;)
No i wydajecie sie sympatycznymi ludzmi... no tyle moge powiedziec o Rachabie i Bernarzdie i Katanie.

Co do pytania katany...byłem straszliwym no-lifem w wowa...dlatego stracilem wiele lat i zyskalem sporo kilo...:P
Mimo wszystko mysle czy nie wrocic na Cata ale juz ze zdrowszym podejsciem...w koncu nie ma sensu byc no lifem kiedy ma sie zone ;)
Awatar użytkownika
Ryuu

Postprzez danesz 28 Lip 2012, 10:29

Czołem !
Stary. dawaj do Aniołów. Najfajniejsza kompanija w galaktyce ;>
Mówisz że nołlajfiłeś ?
Ja niecałe 8 lat w Lineage2 ...
Awatar użytkownika
danesz

Miejscowość: Rawa Mazowiecka

Postprzez Ryuu 28 Lip 2012, 10:33

LIneage o fuj fuj fuj :P nie dla mnie :)
Anioły to fajna sprawa, tylko wiesz nie mam kursu pp.
Zobaczymy 8 jak to wyglada. Coz przydzial jest najmniejszym problemem. Chce zobaczyc jakimi jestescie ludzmi :) Bo niestety, oczywiscie nikogo nie obrazajac, czasem mozna trafic na nieciekawe indywidua :)
Ale po tym w jaki sposob sie wypowiadacie na forum, moze wynikac ze trafilem do grupy...do ktorej warto dolaczyc :P

Brakuje mi tu tylko jednej rzeczy :P ale musze przebolec bo to nie ja tworze zasady :P
Awatar użytkownika
Ryuu

Postprzez InseCt 28 Lip 2012, 16:03

Witaj,

Tylko dodam, że bez zaangażowania będzie trudno. To raz. Dwa, że bardzo cenimy sobie stabilność i nie "skakanie z kwiatka na kwiatek" ponieważ zaburza nam to cykl szkoleń i rozbija Fireteamy i cały plan działań, o czym jest wspomniane w dziale o nas.
Na yebaneczki często nie chodzimy, głównie treningi z zielonej, czarnej (choć dawno tego nie ćwiczyliśmy, bo zawsze coś jest do poprawki z zielonej) i milsimy. A jak milsimy to często bywa tak, że będziesz musiał rezerwować sobie 2 dni (sobota-niedziela) w terenie.

Do zobaczenia
cienie.com.pl
Awatar użytkownika
InseCt

Miejscowość: Łódź/Warszawa

Postprzez Ryuu 28 Lip 2012, 16:08

Wodzu co do kilku dniowych wyjazdow..to musze o tym wiedziec na miesiac wczesniej jesli to mozliwe.... Grafik mam dosc jasny i prosty aczkolwiek kierownictwo oczekuje wczesniejszego uprzedzenia.

Co do skakania z kwiatka na kwiatek :P .. nigdy nie bylem osoba w tym stylu. Z zaangazowaniem tez nie ma problemow ;)
Awatar użytkownika
Ryuu

Postprzez Katana 28 Lip 2012, 17:54

Z indywidualnosci to tylko Mariola :) Ale to moj buddy, wiec spac kolo niego nie bedziesz :) Zart oczywiscie.
U nas atmoswer jest bardzo ciepla, o czym swiadczy obecnosc Rachab, dziewczyny. Niektore teamy ociekaja wrecz ""meskoscia'' i na kobiety patrza no jak patrza. Choc spina oczywiscie musi byc, bez tego nie ma progresu.

P.S. dolacz do Hellgrounda, tez znajdziesz miejsce :)
Image
Awatar użytkownika
Katana
Żołnierz

Postprzez Ryuu 28 Lip 2012, 18:09

HG fuj fuj fuj :P Dzieki za zapro..ale to ja zapraszam ciebie na ToD`a. W 2 dni dobije cie do 60 a potem moge pomoc expic... Zreszta olalem juz wowa tak naprawde. I jesli mialbym znowu wrocic do gry to tylko an globalu albo na swoich charach na ToDzie. A co do HG....byl jednym z pierwszych serverow ktore testowalem i ktore porzucilem po mniej niz dniu gry na nim
Awatar użytkownika
Ryuu

Postprzez Rachab 28 Lip 2012, 18:13

Katana, JS jest absolutnie i bezdyskusyjne wybitnie męski! Przyjąć taki dopust Boży jak ja to trzeba być prawdziwym twardzielem. Jestem wredna, pyskata, nie słucham dowódców i na każdym milsimie żądam osobnej łazienki ;D
Rachab

Postprzez Ryuu 28 Lip 2012, 18:14

No nie :P kolejna...albo nie :P moze swoje texty zostawie na kiedy indziej ;P Lazienka? pfff drzewek ni ma? :P
a tak poztym wredne i zlosliwe kobiety sa zabawne ;P
Awatar użytkownika
Ryuu

Postprzez Rachab 28 Lip 2012, 18:23

Nie krępuj się, to Twój wątek.
Poza tym jestem bardzo ciekawa co do zastąpienia łazienki drzewkiem... Nigdy się drzewem nie myłam...
Rachab

Postprzez Ryuu 28 Lip 2012, 18:25

To że mój wątek to nie znaczy że mogę tu pisać co mi się żywnie podoba :) A co do łazienki to zwracam honor :) zrozumiałem lazienka - kibelek :P
Awatar użytkownika
Ryuu

Postprzez Mati 29 Lip 2012, 00:09

Tak, po pierwsze witaj. Po drugie inspiruje mnie ten wątek łazienki;-) To żonaty a nie wiesz że łazienka jest do depilacji / kremacji? Dlatego faceci mówiąc "łazienka" mają na myśli... "latryna" a przed reformą językową "sracz".

A cieszy mnie, Rachab Twoja samokrytyka :D

Także, Tomek widzę, że zastanawiasz się jeszcze nad Aniołami - sądząc po innym wątku;-)
Image
Awatar użytkownika
Mati

Miejscowość: Żoliborz

Postprzez Ryuu 29 Lip 2012, 00:15

To znaczy tak ... mam dziwne wrazenie ze jesli pozwolicie mi dolaczyc do was, to zwiedze wszystkie 3 sekcje :P

Zaczne od Cieni <--tu sobie schudne, ogarne ekwipunek, taktyki i tak dalej. Potem gdy juz bede w stanie wynosic na sprincie rannych w trakcie ostrzalu ( xD ) pewnie zalicze kurs medyczny. No a na koncu kiedy ogarne najbardziej wyjechana w kosmos snajperke jaka istnieje ...wtedy bede sie ubieral w wodorosty ^^

Aczkolwiek istnieje tez druga opcja :) tj. zostane na stale jako Cień :)
Awatar użytkownika
Ryuu

Postprzez Sushi 29 Lip 2012, 23:41

Powitać. Cholera nie mam na nic czasu ostatnio, nawet na dyskretne przekonywanie chętnych żeby przyszli do Aniołów ;) A zapalonych i chętnych medyków nam trzeba... O kurs PP się nie martw. Nieśmiało i po cichu rozważamy jakies grupowe wybranie się na szkolenie jak finanse pozwolą.

Nie mam chyba co dodać już nawet do tego co przekazali Tobie inni, pozostaje mi się tylko przywitać więc: Witamy i zapraszamy na trening :)
Image
Battlefield Angels // "That others may live"
Sushi

Postprzez Bernard 30 Lip 2012, 09:24

I odczepcie sie od Marioli. Ja przynajmniej nie no-lajfie w zadne mmorpg.
SAW, SAPI, MICH, Stretcher - f***ing Cienie workhorse
Bernard

Następna

Wróć do Przywitaj się

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość