Postanowiłem w najbliższym czasie wymienić sobie replike na bardziej odpowiadającą funkcji medycznej. Póki co mam oko na dwa typy (obydwa jeszcze niedostępne). Pierwszy (nie ukrywam że za nim przemawia cena):
ale GFC guns to chyba jakas szmira wiec raczej sobie daruję
O tej pierwszej firmie troche przeczytalem i ma b.dobrą opinię. Zastanawiam się tylko czy w razie czego, ten "gearbox || zmodyfikowany" nie będzie robił problemów.
ja to właśnie kupiłem w zeszłym tygodniu.. z tego co patrzyłem to była najtańsza oferta KWA w Wawie. Przetestuję ją na najbliższym RR IV to będę mógł coś więcej powiedzieć. Ogólnie z zewnątrz wydaję się solidna, kultura pracy przyzwoita, na początku też byłem napalony na wersję RIS, ale w sumie doszedłem do wniosku, że po pierwsze replika więcej Ci wtedy waży, po drugie musisz kombinować z batką (patrząc pod kątem milsimów lepiej mieć większą, a do kolby wchodzą tylko małe)
Może i tak, ale dzwoniłem do specshopu i ta replika z pierwszego mojego postu juz do nich jedzie wiec chyba ja "łyknę" od razu z risami, opinia o firmie jest niezła no i spełnia moje wymogi
wstrzymaj się chwilę, dziś kupiłem dwa tanie low capy marki asg, zobaczymy czy dają radę..wiem jedno- dość nowe magi King Arms (low capy) nie podają jak należy więc zdecydowanie nie polecam (przynajmniej te wersje metalowe)
te dwa które kupiłem póki co chujnia..w jednym i drugim dziwnie zacina się sprężyna i zostaje gdzieś w połowie podajnika (przy ostatniej kulce)..ale spróbuję zapodać jej tam trochę silikonu zobaczę czy coś to da...