Znajomy organizuje piknik dla rodzin z dzieciakami itd. Będzie możliwość się pokazać:-) Impreza będzie w Wawie, najprawdopodobniej na podzamczu-potwierdzę. W godzinach 1000 - 1300. Ideą jest pokazanie możliwości aktywnego spędzania czasu. Będzie straż graniczna z robotem-saperem, strażacy, spece od wspinaczki linowej, więc i nas nie może zabraknąć:D
Impreza jest 21-05 a wcześniej jest możliwość spotkania się na miejscu z ogrami 05-05 i ustalenie szczegółów. Możemy zrobić pokaz, zajęcia dla powiedzmy 16+, ćwiczenia z czerwonej, ćwiczenia z czarnej, szyki,... co nam się tylko podoba. Całe towarzystwo będzie podzielone na grupy i będą mieli ścieżki po atrakcjach, ok pół godziny na każdą - czyli co pół godziny mamy nową grupę.
Kto chętny - zapraszam. Dzisiaj popołudniu powinienem poznać więcej szczegółów więc możecie śmiało pytać.
EDIT:
Zaktualizowało się miejsce - będziemy na poligonie w Słupnie.
http://maps.google.pl/maps?f=q&source=s ... 6&t=h&z=16
Możemy umówić się co do dojazdu.
Obejrzałem miejsce. Kompleks jest spory i ciekawie urozmaicony. Będziemy zaraz obok całkiem niezłego schronu, na strzelnicy. Strzelnica jest typu leśnego więc jaj nie urywa ale terenu mamy pod dostatkiem. Dzieciaki możemy np. przeczołgać po mini torze przeszkód, ubrać w hełmy i pokazać trochę szpeju i będą wniebowzięte. maks 30 min na grupę 10 - 12 sztuk - powinno elegancko i lajtowo mijać. Idea to pokazanie możliwości spędzania czasu aktywnie i z sensem więc co to dla nas
Mam nadzieję, że zmiana miejsca nie robi mega różnicy, wiem że to już nie śródmieście ale jechałem tam 15 min. To 1,5 min za Markami. przynajmniej w soboty
EDIT 2 i 3:
proszę o potwierdzenia, zgłaszam nas do obiadów i innych atrakcji gratis w dowód uznania,
zbiórkę przenoszę na Wileńską, pod Cerkwią. 0900
mam 4 miejsca - moja Kasia jedzie z dzieciakiem i z Biologiem drugim autem.
ostatecznie Lolek też będzie autem więc powinniśmy się zabrać:-)
podaję współrzędne - mniej więcej:-)
52.378376,21.184838
w Pustelniku trzeba skręcić w prawo w ul. Spacerową i jechać po niej ok 1,2 km aż do skutku czyli bramy z zakazem wjazdu, ostrzeżeniami o zaminowaniu, otwarciu ognia, klątwach i urokach. wystarczy w nią wjechać aby z prawej znaleźć przytulny, zacieniony parking.