Mogę zabrać jedna osobę z marymontu, ale póki co nie mam po kogo tam jechać bo resztę zabieram z modlinskiej. Jeśli nikt nie napisze ze jedzie na marymont to mnie tam nie będzie. Wiec rano sprawdze forum. Dajcie znać. Pzdr
A i oczywiście zapraszam i mam w razie co wolne miejsce, jak wspominałem. I nie jest zapozno.
Skoro Tatar ma własny transport w takim razie akuart jedno wolne miejsce byłoby u Bartoliniego. Tak więc proszę daj znać gdzie będziesz czekać, czy metro marymont, czy pętla autobusowa na Modlińskiej.
"Madafaka", dopiero w domu. Rano będę jak zooombii. Wyrozumiałości oczekuje . Póki co jadę na płochocińska. Tam z przystanku zgarniam chopakow. Ale rano jeszcze zobaczę czy ktoś z marymontu chce jechać. Pozdroo
Bartolini napisał(a):"Madafaka", dopiero w domu. Rano będę jak zooombii. Wyrozumiałości oczekuje
...Tiaaa...wiele jej oczekuje. Sorry za to ze krzyczalem bizon a robiłem strusia, a gdy mówiłem "w lewo" biegiem w prawo. Robiłem to o czym myślałem ale na pewno tego nie mówiłem. serio to był ciężki weekend.