Chociaż to powinno HQ powinno podsumować ale jak pozwolicie zrobi to najszlabsze ogniwo krótko. W końcu nie było burdelu na treningu: czyli pytanie szybka odpowiedz, i dalsza część treningu. I tak powinno być.
Panowie opiszcie przebieg treningu.Co się działo, co zostało zrealizowane, co nie etc...... Z góry ddzięki. I żałuj, że mnie nie bybyło. Niestety siła wwyższa.
Zaczelismy zaprawa biegowa (1800m) i potem zaczelismy zajecia: -krotkie przypomnienie podstaw(postawy strzeleckie, zmiana maga) -Wprowadzile nowe znaki reczne( "do mnie" "bramka" oraz nowe znaki dla poszczegolnych formacji) - instruktaz ze sporzadzania meldunku z rozpoznania w formie graficznej (szkic z rozpoznania obiektu)
Nastepnie cwiczenie praktyczne jedna paka z wyznaczonego miejsca rusza na rozpoznanie trzech obiektow a ja z nowymi robie za opfor (cwiczac jednoczesnie podstawy patrolowania i reakcji na kontakt). Cwiczenie zakonczone wykryviem grupy recc i walka w wyniku ktorej obie strony poniosly prawie calkowite straty. Z racji tego ze zostalo jeszcze troche czasu cwiczylismy natarcie cala paka