1. Bernard 2. Mati - do Mudżahedinów 3. Peter- do Mudżahedinów 4. InseCt - Mudż 5. Celin - Mudżahedin 6. Dravlin - Mudżu 7. Bartolini - Mudż 8. Biolog - Mu 9. Rachab - MU 10. Katana 11.MacCan -zamieniłem sie,mam wolne . łatwo nie było . dopiszcie mnie prosze do bojowej bandy Mudzahedinów . Mati - da rade sie z Toba zabrac z marymontu ?? InceCt - podobno masz magazynek oznaczony //// kreseczkami (?) to moj - przyda sie Bernard - nie zapomnij tez dla mnie wiesz czego ... pozdro
MacCan napisał(a):Mati - da rade sie z Toba zabrac z marymontu ??
pozdro
Spoko, tylko dogadajcie się chłopaki kto z kim jedzie i dajcie mi znać - jeśli w niedzielę to już pls na komórkę.
Do 09:10 czekam przy Metrze Marymont na powierzchni gdzie zwykle, zaraz przy wyjściu na ul. Włościańską (jak pod halę a jeszcze lepiej pętlę autobusową). Mini lista do mojego auta: 1. Mati, 2. Rachab, 3. Biolog, 4. Celin (?), 5. Macan Robert jak coś to daj znać, się uda.
Celin, sprawa wyglada tak ze wstaje rano, jadę z wawy do chotomowa, odstawiam moja Ole do domu i jadę sam na mokry. Tak wiec możemy ustawić sie na parkingu przy "błękitne centrum". Może o 8.30, ale może być poślizg dlatego podaj mi na pw swój nr tel. Poinformuje Cie SMS dziś wieczorem o której pewnie będę a jutro jesteśmy na kontakt tel w razie co. Na pewno będę.
OK, czyli Celin z Bartolinim. Ja zabieram Rachaba, Biologa, Macana, Berneya. Słuchajcie ale nie dam głowy jak z powrotem bo mogę dostać jeden telefon i będę biegł (po strzelance rzecz jasna) na Białołękę. Ale się zobaczy.
Też będę miał dół MC oraz czarną górę i pas taktyczny i arafatkę na łebie.
Mati, chętnie bym Cie odciazyl bardziej jeśli chodzi o ilośc osób w bryce ale ze wzgledu na to ze Ola sie rozchorowala trochę sie pozmienialo i w żaden sposób nie po drodze mi wracać do wawy. Celin, odezwij sie koniecznie żebym był pewien co i jak. Co do ubioru ja będę albo cały w mc plus kamizelka i arafatka, albo dół mc, góra sam polar granatowy plus kamizelka i arafatka. Zależy od pogody.
obczaiłem drogę i w sumie prawie na jedno wychodzi jadąc przez wawe, mogę podjechać pod Marymont niewiele nadrabiając. To będę tak jak jest ten parking "parkuj i jedz", czyli na tyłach tego bazarku i sklepu, tam swobodnie można się spakować. To chyba ul kłodawska. Mam nadzieję że wyrobie się z czasem bo czeka mnie trasa wawa-chotomów-legionowo-wawa-mokry ług więc gdzieś jakiś poślizg może się trafić. Jeśli ktoś ma nr tel do Celina niech mi podeśle smsa z nim, bo nie mam jeszcze info od Celina a potem może mnie już nie być na kompie.