23 października „Прорыв”

Informacje o wszystkich imprezach otwartych od umawiania się na browar przez strzelanki po imprezy historyczne, kulturowe etc.

Moderator: HQ

Re: 23 października „Прорыв”

Postprzez Peter69 14 Paź 2011, 21:53

Czarne desanty ,czarne sztruksy,bluza woodland,zielona czapka,zielona arafatka ,Mka bez bajerów i LBV , będzie chyba dobrze :mrgreen:
Image
Peter69

Postprzez Celin 14 Paź 2011, 23:13

Przy tej pogodzie to chyba czarna kurtka jeszcze :)
Mowa jest srebrem, milczenie złotem
Awatar użytkownika
Celin
Żołnierz

Miejscowość: Legionowo

Postprzez Celin 16 Paź 2011, 23:04

1. Bernard
2. Mati - do Mudżahedinów
3. Peter- do Mudżahedinów
4. InseCt - Mudż
5. Celin - Mudżahedini

Doł MC + pewnie czarna kurtka, jak będzie cieplej to jakaś bluza i ocieplacz czarny + chestrig MC + jak się uda nabyć to arafatka. Chyba obleci.
Przy okazji może poznam kilku innych członków ekipy jakich nie poznałem ostatnio :)

Aha dobrze by było jakby ktoś miał jakieś magi nadliczbowe, bo póki co mam 2mid i 1hi. Jak nie to też jakoś dam radę.
Awatar użytkownika
Celin
Żołnierz

Postprzez Peter69 17 Paź 2011, 09:08

Dopuszczalny ogień tylko na singlu, więc ci wystarczy co masz. Przypominam o posiadaniu czerwonej szmaty trupa.
Image
Peter69

Postprzez Dravlin 17 Paź 2011, 10:24

ja też bym sie pisał - Bernard pożyczył byś arafatkę??

1. Bernard
4. InseCt - Mudż
5. Celin - Mudżahedin
6. Dravlin - Mudżu
Nie walcz z idiotami.
Mają przewagę liczebną.
Dravlin

Miejscowość: Leszno

Postprzez Bernard 17 Paź 2011, 10:48

Dravlin napisał(a):ja też bym sie pisał - Bernard pożyczył byś arafatkę??

Tak.
SAW, SAPI, MICH, Stretcher - f***ing Cienie workhorse
Bernard

Postprzez Celin 17 Paź 2011, 11:02

@Peter69 - czerwona bejsbolówka chyba też obleci? :) wiem, że to może dziwne wygląda, ale nie mam czerwonej szmaty :P jeżeli już to czerwoną podkoszulkę, ale i tak wygodniej założyć czerwona czapkę :D
Awatar użytkownika
Celin
Żołnierz

Postprzez Mati 17 Paź 2011, 15:19

Ja bym już wziął czerwoną podkoszulkę. I tak zarzucasz ją bezwładnie na głowę (teoria) więc będzie bardzo ok. lepiej już żeby było widać oznaczenie jak nie chcesz żeby ktoś miał wątpliwości i poprawił. oczywiście teoretycznie. na ostatniej grze z respami nie dostałem ani razu :) ale to dzięki Biologowi.
Image
Awatar użytkownika
Mati

Miejscowość: Żoliborz

Postprzez Bartolini 17 Paź 2011, 15:38

jest cień nadziei że wyjazd na działkę w celu dokonania przemeblowania odłoży się na następny weekend ale jeszcze nic pewnego.
Jednakże w związku z moją możliwą obecnością mam pytanie: Czy jedziemy tam jako zgrana ekipa js czy raczej luźny związek?
Pytam bo mam szatański pomysł by zabrać ze sobą Olę i to nie jako fotoreporterkę, a dać broń i posłać kobitę w bój. Tylko nie wiem co wy na to. Ewentualnie w razie sceptycznych postaw może wezmę Olę w charakterze korespondentki wojennej.
Jeśli nie macie nic przeciwko to miałbym jeszcze jedno zapytanie. Czy może ktoś byłby w stanie pożyczyć jakąś lżejszą broń, bo moje dwie są zdecydowanie dla Oli za ciężkie. Mógłbym też zamienić się z kimś na moją SAM-R 480 lub więcej fpsową. Sorry że wskazuje palcem ale może Dravlin skusiłbyś się na taki manewr?

To tylko wstępna deklaracja bo w sumie wszystko zależy od planów rodziców na weekend ale tak wstępnie chciałem się zorientować.
Image
Awatar użytkownika
Bartolini
Żołnierz

Miejscowość: Warszawa

Postprzez Rachab 17 Paź 2011, 16:02

Bartolini napisał(a):Pytam bo mam szatański pomysł by zabrać ze sobą Olę i to nie jako fotoreporterkę, a dać broń i posłać kobitę w bój.

Super pomysł!
Wojna jest kobietą!!!
:lol:
Medycyna ratunkowa stoi w sprzeczności z procesem selekcji naturalnej.
Rachab

Postprzez InseCt 17 Paź 2011, 16:03

No myślę, że fajniej chyba będzie jak pojedziemy jako ekipa, nie?
Coś lżejszego powiadasz... U mnie z tym ciężko :/
Generalnie nie mam nic przeciwko temu, aby Ola brała udział w strzelance, tylko musiałaby zdać sobie sprawę, że będą do niej strzelali i może zaboleć... Zwłaszcza, że udział będą brali ludzie raczej niewyżyci w strzelaniu i z cięzkim spustem...
Up to you.
Co do giwery, kurcze, może w końcu zmuszę siebie do naprawienia mojego stubbiego.
cienie.com.pl
Awatar użytkownika
InseCt

Miejscowość: Łódź/Warszawa

Postprzez Bartolini 17 Paź 2011, 16:29

spoko, na razie robię rozeznanie tematu. W zasadzie to Ola sama nieśmiało wspomniała, że może skoro już będzie to może spróbuje wziąć udział. Ale no tak na naprawdę nie wiem jeszcze czy będę, a jeśli będę to czy sam czy z Olą, zobaczymy. Chociaż jak przeczyta Twój post Insect, w szczególności wzmiankę
InseCt napisał(a): tylko musiałaby zdać sobie sprawę, że będą do niej strzelali i może zaboleć... Zwłaszcza, że udział będą brali ludzie raczej nie wyżyci w strzelaniu i z cięzkim spustem...

to może zrezygnować. ;) No zobaczymy, ale chciałem znać zdanie dowództwa zanim coś dalej w temat pójdziemy.

A i jeszcze jedno.. jeśli skusiłaby się Ola na aparat, to Insect byłbyś w stanie pożyczyć tą kamizelkę dead man?

edit: ha, jednak wszystko wskazuje na to że będę mógł pojawić się. Nie dość że sobie postrzelam to jeszcze poznam nową osobę aspirującą na rekruta ;). Co do charakteru Oli to jeszcze się zobaczy. Natomiast co do kwestii stylizacji to ja raczej będę wyglądał jak zwykle + arafatka albo coś tego typu. Ewentualnie mundur mieszany.

kurde. w końcu postrzelam do widocznych ludzi. Dziwna odmiana, przyzwyczaiłem się do wyprowadzania na spacer pełnych magów i kilku salw gdzieś w kierunku spodziewanego przeciwnika. :P

1. Bernard
4. InseCt - Mudż
5. Celin - Mudżahedin
6. Dravlin - Mudżu
7. Bartolini - Mudż
Image
Awatar użytkownika
Bartolini
Żołnierz

Miejscowość: Warszawa

Postprzez InseCt 17 Paź 2011, 18:22

Ok, spoko, kamizelkę oddam jak będzie trzeba.
Bernard chce się w partizanie pokazać, jak będzie sam w drużynie przeciwnej to niezły łomot od nas dostanie ;)
cienie.com.pl
Awatar użytkownika
InseCt

Postprzez Bernard 17 Paź 2011, 20:14

InseCt napisał(a):Bernard chce się w partizanie pokazać, jak będzie sam w drużynie przeciwnej to niezły łomot od nas dostanie ;)

Image
SAW, SAPI, MICH, Stretcher - f***ing Cienie workhorse
Bernard

Postprzez InseCt 17 Paź 2011, 22:09

Nie no na serio nie będziesz biegał z nami???
Pożyczę arafatkę.
cienie.com.pl
Awatar użytkownika
InseCt

Postprzez Peter69 18 Paź 2011, 08:13

Insect wpisz nas na listę obecności !!!
Image
Peter69

Postprzez Dravlin 18 Paź 2011, 08:28

Bartolini nie ma problemu z giwerą i tak obecnie 1/4 jest twoja :D bo baterii ci zapomniałem ostatnio oddać. Pytanie jest czy ta bateria będzie dobra teraz na weekend, bo nie wiem jak trzyma a na ostatnim simie nie strzelaliśmy i w domciu leży w ciepełku nie używana.
Nie walcz z idiotami.
Mają przewagę liczebną.
Dravlin

Miejscowość: Leszno

Postprzez Rachab 18 Paź 2011, 08:37

Bernard napisał(a):
InseCt napisał(a):Bernard chce się w partizanie pokazać, jak będzie sam w drużynie przeciwnej to niezły łomot od nas dostanie ;)

Ha. Na pikniku w czasie patrolu to od Bernarda dostałam ładną serie po udzie,czyli nawet jak bym miała balistykę to by mnie nie uratowało a w realu poszłaby tętnica udowa, czyli strzał lepszy niż w korpus w okolice serca...
Rachab

Postprzez Rachab 18 Paź 2011, 10:02

Słuchajcie, z listy to wynika, że wojsk Federacji jest więcej niż mudżahedinów... Ja tam się nie znam i parafrazując Sapkowskiego nie rozpoznam strategii, nawet jak wyskoczy z krzaków i kopnie mnie w tyłek, ale taki scenariusz wydaje mi się cholernie trudny...
Rachab

Postprzez Mati 18 Paź 2011, 11:17

Ja tam widzę 45:43 dla nas.
Image
Awatar użytkownika
Mati

Miejscowość: Żoliborz

PoprzedniaNastępna

Wróć do Imprezy otwarte

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości