Ess ice,naro a parowanie

Pytania, a czasem nawet odpowiedzi...

Moderator: HQ

Ess ice,naro a parowanie

Postprzez Katana 02 Gru 2013, 10:06

Ludziska potrzebuje sZybciutkiej porady. Zazyczylem sobie okularki pod choinke i wlasnie sa w trakcie realizacji. Czy ktos zWas uzywa ess ice lub naro? Chodzi mi tylko i wylacznie o parowanie. Jak i kiedy paruja, czy stokowa warstwa anti fog daje rade? A moze ktos moze je porownac do uvex ivo pod tym katem?
Image
Awatar użytkownika
Katana
Żołnierz

Re: Ess ice,naro a parowanie

Postprzez Bartolini 02 Gru 2013, 11:36

ja używam od "prawie zawsze" ESS ICE i wraz ze szmatką dodawaną do kompletu lub do kupienia dodadkowo (w zależności od wybranego zestawu) daje moim zdaniem genialny efekt. Teraz poleciłem Sebie i on też dokładnie takie same kupił, a wcześniej pożyczałem mu ICE na jeden z wypadów i też nie miał żadnego problemu z parowaniem.

Ja polecam z czystym sumieniem. a naro to węższa wersja ICE-ów
Image
Awatar użytkownika
Bartolini
Żołnierz

Miejscowość: Warszawa

Postprzez Katana 02 Gru 2013, 13:25

Wezsza tzn ma mniejsze szkielka? Czy po prostu chodzi o ksztalt glowy, jej wielkosc?
Image
Awatar użytkownika
Katana
Żołnierz

Postprzez Bartolini 02 Gru 2013, 14:22

te okulary to w zasadzie sam wizjer z doczepianymi zausznikami więc naro to głównie mniejszy, węższy wizjer, który przy węższych twarzach lepiej dolega. Ale sądzę, że dla Ciebie to standardowe ;)
okulary godne polecenia też dlatego, że każdy ich element w razie uszkodzenia jest BEZPROBLEMU (słowo kluczowe ;) ) dostępny.
Image
Awatar użytkownika
Bartolini
Żołnierz

Miejscowość: Warszawa

Wróć do Dział techniczny

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość