Dzwoniłem do Atmosfery Żoliborza bo jest tam spokojnie i nawet pomimo meczu dałoby się pogadać. Ale jak oddzwaniali z potwierdzeniem rezerwacji to już spałem bo odpłynąłem dzisiaj po 17 i dopiero teraz mam przerwę w spaniu na przejrzenie forum ; )
3:0 lub więcej, jeszcze nie straciles nadziei? postaram się być, nie na strasznie długo bo po całym naszym simie w nocy spalem 4 godziny i lekko mowiac jestem trupio prytomny.
teraz to już nie nadzieja... bo nie ma na co liczyć, nic z tego nie będzie, to prawie jak towarzystki...ale o honor, jak zawsze ostatnie . Znając mentalność polskiej reprezentacji nie zdziwię się, jak będzie w końcu dobra gra
Hyhy to super! Ok 11 oddzwonią do mnie żeby potwierdzić, że będzie mecz i że będzie widać A lokal całkiem sympatyczny. Mecz oczywiście od 21. A my od 19:30.
No to słuchajcie. Tam niestety nie kupili licencji na ten kanał na mecze więc nie będzie. To tym razem gdzie indziej. Nie będzie nas bardzo wielu więc najchętniej zaprosiłbym do mnie ale nie mam telewizora : )
Obstawiam, że jeszcze Danesz. Rachab zapraszamy gorąco! Nawet się poświęcę i odwiozę łącznie z rzeczami piknikowymi. Meczem się nie wykręcisz bo on jest dopiero na 21:00