no

ktoś się wypowiedział

w końcu.
ale musimy jeszcze popracować nad materiałem, żeby trochę zbliżyć się do tych ujęć:
https://www.youtube.com/watch?v=rMbxTb5KwUUW sumie ja ogarniam łódź motorowodną i na legalu mogę 12 osób brać czy to na morze czy na akweny śródlądowe, jako starszy sternik motorowodny, więc łódź pontonową skombinujemy i będzie kilka fajnych scen. Insect - a my (reszta oczywiście też może) musimy zrobić ten kurs na skoczka spadochronowego i jak poskaczemy w mundurach z naszywką JS to też będziemy mieć ciekawe ujęcia. hmm co dalej... Dandysz widziałem na pikniku, że masz zapędy do piro więc jakieś efektowne wysadzenie dzwi czy coś dałoby radę ogarnąć

. Następnie trzeba się ustawić na wspólny wypad w góry zimą na narty. Jedna z wielu moich pasji więc jestem za

. Zjazd poza szlakiem w full szpeju - i kolejne ujęcie jest hehe. Tatar, z motocyklami to chyba nic nie da rady, zostawiamy swoje rumaki w garażu

. Ale za to Matiego ciągnie do offroadu jakimś wojskowym zabytkiem więc nie ma na co czekać

w końcu chodzi o dobre ujęcia. Można by jeszcze ponurkować, chociaż trochę szkoda mi broni męczyć. Jeszcze jakieś pomysły? I jedziemy z tym, a filmik będzie kooozak

.
hmm no może trochę zagalopowałem się. Ale teoretycznie osiągalne.