Witam

Moderator: HQ

Witam

Postprzez Tatar 19 Lis 2011, 10:16

Witam, z tej strony Tatar, mam 26 lat, od roku siedzę na Mazowszu w Grójcu, na weekendy bywam w Warszawie. Szukam konkretnej ekipy, dla której asg to narzędzie a nie cel sam w sobie i z tego co widzę, to się w tym zgadzamy. O ekipie dowiedziałem się od Bernarda wczoraj, chętnie bym zawitał na trening żeby zobaczyć jak działacie. Mam kilka lat doświadczeń w temacie military, jeśli chodzi o asg to głównie jeździłem na milsimy do kotliny kłodzkiej no i treningi z użyciem asg.
Awatar użytkownika
Tatar
Żołnierz

Re: Witam

Postprzez InseCt 19 Lis 2011, 14:40

Witaj,

Obowiązkowe treningi są co 2 tygodnie w niedziele. Najbliższy obowiązkowy mamy jutro, więc jeśli pasuje zapraszamy. Następny za 2 tygodnie.
Proponuję zaglądać do działu imprezy otwarte, tam jest info gdzie się spotykamy, co i jak.
cienie.com.pl
Awatar użytkownika
InseCt

Miejscowość: Łódź/Warszawa

Postprzez Tatar 19 Lis 2011, 16:14

1. Dzisiaj mam imprezę urodzinową mojej dziewczyny, i mogę jutro rano nie być w stanie prowadzić auta ( cały szpej mam w Grójcu a jestem teraz w Wawie) tak że mój udział w jutrzejszym treningu jest jeszcze niepewny, chociaż bardzo mi zależy żeby być. Umówmy się tak, że niezależnie czy będę czy nie, rano napiszę Bernardowi sms czy się pojawię.
2. Drugie sprawa: czy ewentualnie mogę zjawić się z kolegą (27 lat)?
3. Proszę o konkretne namiary na miejsce spotkania. Jeżeli by mnie jutro nie było, będę czekał niecierpliwie na kolejny trening.

Edit:

4. Gdyby był ktoś w stanie jutro wziąć dodatkową replikę dla mnie, byłbym wdzięczny (swoją pożyczyłem na dziesiejszy Milsim Szpargała, kumpel ma mi pożyczyć swoją, ale ponoć ma z nią jakieś problemy, więc ona będzie raczej "awaryjna", no chyba że jutro nie przewidujecie strzelania). Z góry dzięki.
Awatar użytkownika
Tatar
Żołnierz

Postprzez InseCt 19 Lis 2011, 16:56

Nie no, skoro impreza Twojej dziewczyny to raczej będzie grubo ;)
Ale, na trening jako gość, nie musisz przyjść w szpeju, wystarczy zwykły ubiór.
Ad.2. Nie ma problemu.
Ad.3 Umawiamy się na Wiatracznej na przystanku autobusowym w stronę falenicy o 0830, tylko zabieram już 3 osoby. Na upartego bez szpeju, jak będziesz sam, mogę zabrać, pojedziemy w 5 osób, komfortowo nie będzie, a z kolegą to już będzie problem ;) 6 osób nie da rady.
Miejsce Białobrzegi koło Zegrza, dojazd auobusem 705 z pętli Żerań.

http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8& ... ,21.056237

Chyba, że pasuje bardziej metro marymont, tam będzie czekał Bartolini, ale czy ma miejsce i może zabrać to już musi się wypowiedzieć sam.
Ad4. Przewidujemy strzelanie, ale w celach treningowych i tutaj chcę zaznaczyć, że priorytetem jest dla nas trening stałych członków i rekrutów i na nich koncentrujemy naszą uwagę.
cienie.com.pl
Awatar użytkownika
InseCt

Miejscowość: Łódź/Warszawa

Postprzez Tatar 19 Lis 2011, 17:23

Co do transportu nie ma problemu, mam własny, mój kumpel też. Ale widzę, że to nie te Białobrzegi o których myślałem, co zmienia nieco postać rzeczy..Dobra, żeby nie wprowadzać zamieszania (bo w tym przypadku jazda do Grójca po szpej i z powrotem jest bezsensownym robieniem kilometrów) jeżeli pojawię się jutro to faktycznie tylko jako gość, bez szpeju. Tak jak ustaliliśmy, rano dam znać Bernardowi czy będę czy nie. Liczę na wyrozumiałość gdyby mnie nie było, bo osobiście nie lubię jak się ktoś tłumaczy że go nie będzie bo popił, ale sam widzisz jak jest.
Awatar użytkownika
Tatar
Żołnierz

Postprzez Celin 20 Lis 2011, 02:13

Cześć, widzę że sporo osób ma jakieś imprezy :) ja właśnie z urodzin szwagierki wróciłem :)
Widzę, że Bartolini już wszystko napisał w imprezach otwartych, więc zapraszamy
Mowa jest srebrem, milczenie złotem
Awatar użytkownika
Celin
Żołnierz

Miejscowość: Legionowo

Wróć do Przywitaj się

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość