[TRENING OBOWIĄZKOWY] - 13.03.16 MŁ

Dział poświęcony raportom i dyskusjom z różnych wydarzeń otwartych. Także AAR umieszczane na innych forach.

Moderator: HQ

[TRENING OBOWIĄZKOWY] - 13.03.16 MŁ

Postprzez InseCt 14 Mar 2016, 21:47

He, można podsumować ten trening w jednym gifie:
http://www.repostuj.pl/post/heheszki-829

- Czekaj, rozmyśliłem się...
- Na trening!!

:D :D :D

Mnichu, super prowadzenie, następnym razem przyniosę pastylki na gardło, żeby nie zaschło ;). Końcówka bardzo intensywna. Moim marzeniem jest wyćwiczenie do takiego stanu, żeby stary, albo dFT nie musiał drzeć ryja na podkomendnych.
Dzięki wszystkim za udział !!
cienie.com.pl
Awatar użytkownika
InseCt

Miejscowość: Łódź/Warszawa

Re: [TRENING OBOWIĄZKOWY] - 13.03.16 MŁ

Postprzez MaciekDino 15 Mar 2016, 17:19

Muszę powiedzieć ,że jak dla mnie tak powinien wyglądać prawie każdy trening na początku teoria a pózniej praca na spuście :D Brakowało mi tego i to bardzo
Awatar użytkownika
MaciekDino

Postprzez Pietrzyk 15 Mar 2016, 18:31

Żałuję, gdyby nie uber kac to też bym wpadł...
Na wojnę nie idziesz po to by zginąć za ojczyznę, ale po to by inny sk*syn zginął za swoją" Gen. George Patton
Awatar użytkownika
Pietrzyk

Miejscowość: Wołomin

Postprzez Bartolini 15 Mar 2016, 19:16

Cieszę sie że zdecydowałem sie przyjechać na część treningu. Mam nadzieje ze nie dałem po sobie znać hehe ale czułem sie na prawdę słabo. Cieżko było sie skupić i po kilku szybszych krokach juz zmęczony wiec też cieszę sie że konsekwentnie o 12:00 skończyłem bo mogłem kontynuować kuracje domową.
Jednak trening był na prawdę pouczający i satysfakcjonujący mimo że byłem tylko na teorii. Zajebisty był nawet "klimat szkoleniowy", który można nieco poczuć oglądając nagrania ze szturmu.
Tak trzymać.
Ważne żebyśmy szli z tym do przodu, a robiąc treningi raz na dwa tygodnie nie ma co liczyć na zgranie zbliżone do ludzi którzy robią to min. 5 dni w tygodniu. Dlatego ważna jest rownież indywidualna praca w domu rozumiana jako przyswajanie materiału z poprzednich treningów z Video lub obrazkowo opisowych wyjaśnień. Nie wszystko da sie nagrać dlatego fajnie by było by hq zdecydowało sie ogarnąć z ostatnich treningów tematy
- zajmowania terenu pod obóz
- obserwacja obiektu
To na pewno pozwoli na rozwój, zakładając wole Cieni do przyswojenia materiału. Ale nawet jeśli tylko część będzie podchodzić do tego na serio to pózniej w terenie łatwiej bedzie ogarniać ludzi, a nie za każdym razem wszystko od początku tłumaczyć bo każdy juz zapomniał.
Image
Awatar użytkownika
Bartolini
Żołnierz

Miejscowość: Warszawa

Postprzez Tatar 15 Mar 2016, 20:09

dużo racji masz w tym co piszesz Bartolini, postaram się ogarnąć te materiały z ostatniego treningu tak żeby były w odpowiednim dziale..

Bartek a Ty nie masz może tych materiałów, które dawałeś chłopakom na treningu w Radziejowicach w wersji elektronicznej? Można by je wrzucić do Taktyki?
Awatar użytkownika
Tatar
Żołnierz

Postprzez Mnich 15 Mar 2016, 21:19

Dziękuję wszystkim za uczestnictwo w treningu, z mojej strony było dobrze, mogę obiecać że następny obowiązkowy będzie bardziej intensywny.
Biłem się z myślami odnośnie tego tr jak ma wyglądać , na następny przygotuje się jeszcze lepiej.
İ chodziłem ciemną doliną ,zła się nie ulękłem ......... bo jestem gorszy od niego N.S.Tem6
Awatar użytkownika
Mnich
Żołnierz

Postprzez Wilk 15 Mar 2016, 22:41

Dla mnie trening super! Dużo różnych ćwiczeń i mało zastoju na dysputy naprawdę na duży plus. Pomysł na nagrania szkoleniowe też świetny. Myślę że frekwencja też miała tu duże znaczenie. No i nie powiem chciałbym żeby "praca na spuscie"zdarzała się częściej.:))
Awatar użytkownika
Wilk

Miejscowość: Warszawa

Postprzez white 16 Mar 2016, 19:04

Ważna jest równowaga - to jak jing i jang. Musi być teoria - musi być praca na spuście. Mnich kup Vocaler.
Born to be white.
Awatar użytkownika
white

Postprzez Sebasto 17 Mar 2016, 16:30

Trening bardzo fajny.
Sebasto

Wróć do Po imprezach

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość