[TRENING] Czarna Struga - 31.06

Dział poświęcony raportom i dyskusjom z różnych wydarzeń otwartych. Także AAR umieszczane na innych forach.

Moderator: HQ

[TRENING] Czarna Struga - 31.06

Postprzez Ojciec 01 Cze 2015, 09:37

No to hop.

Bardzo fajny trening, z mojego punktu widzenia dający do myślenia i zmuszający do pomyślenia co muszę poprawić żeby było lepiej. Tarcze świetna sprawa, ale potem las i tak zweryfikował.

Tak poza tym to strasznie z flaczałem, myślałem że dzisiaj nie wstanę do pracy. Chodzę na sztywnych nogach takie mam zakwasy w nogach :D po tych padnij powstań.
Awatar użytkownika
Ojciec

Miejscowość: Kobyłka

Re: [TRENING] Czarna Struga - 31.06

Postprzez Katana 01 Cze 2015, 13:34

Potyczki pierwsza klasa. Pokazuje to jak latwo jest walic do tarcz, a jak trudno to przeniesc w real, nawet przy kilkukrotnie mniej licznym opforze. Trenowac, trenowac i jeszcze raz trenowac, tylko to pozwoli na unikanie chociaz czesci bledow i niedociagniec, i pozwoli ograniczac straty do minimum.
Trening mega fajny i wyczerpujacy.
Image
Awatar użytkownika
Katana
Żołnierz

Re: [TRENING] Czarna Struga - 31.06

Postprzez white 01 Cze 2015, 13:54

Mi też się bardzo podobało, intensywnie i wyczerpująco, chociaż trochę krótko :).
Apropos następnych, kto się wybiera na imprezę 13.06 o której mówił Tatar? Bo ja chętnie.
Born to be white.
Awatar użytkownika
white

Wróć do Po imprezach

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość