Panowie mam zapytanie o dalsze szczegóły ze względu na to, że w sobotę mam urodziny mojej chrześnicy/ siostrzenicy i będę poza wawą i muszę dograć kilka szczegółów organizacyjnych i zaplanować weekend. Białobrzegi? 9.00? ..i czy w ogóle to w ten weekend wypada bo może pomyliłem daty
Ja tez musze odpuscic trening z trzech powodow... 1.) praca , praca i brak perspektyw na zamiane (10-18 ) to dla mnie ni w du*e ni w oko. 2.)bol prawej reki po mym wypadku ;-( ;-( 3.)mega kłopoty rodzinne . serio {kicha}
kicha straszna. bardzo chciałem i chce byc z Wami. Insect , Sushi , Katana - musiny pogadac ale bardziej na pw. pozdro
No to chyba hujówka w ten weekend bo mnie tez raczej nie bedzie. Nieodwolalne spotkanie rodzinne obowiazkowe (tym bardziej ze jestem tym cholernym chrzestnym...) negocjuje z bratem przelozenie na sobote.
hm zapowiada się trening zgrywania FT bez dowódców FT, za wyjątkiem yankee, ale tu z kolei bez zastępcy dowódcy FT. ja imprezę rodzinną- urodziny mojej chrześnicy/siostrzenicy na szczęście mam w sobotę